"Ha nincs célod, soha nem is fogod elérni!"
Pribék István Kettlebell Instruktor
Tel: +36703602653
Email: kettlebellfehervar@gmail.com

Sportkontroll tanfolyam

Én 2009-ben végeztem el az agykontroll tanfolyamot Veszprémben, a relaxáció és vizualizáció azóta is szerves része az életemnek.

A mostani tanfolyam a sportági alkalmazásra volt kihegyezve, persze a gondolat nagytakarítás, a megerősítések, és az önmotivációról is beszélgettünk.

A mentális felkészülés alaptechnikái mellett hasznos tippeket, gyakorlatokat kaptunk.
A nap folyamán többször együtt megcsináltuk a gyakorlatokat, beszívhattuk magunkba a pozitív hozzáállást, növeltük a motivációnkat, megtanultuk a hatékony stresszkezelés alapjait.

Gyakoroltuk a vizualizációt és elsajátítottunk egy mentális hibajavító technikát is.

Magyarország igazi agykontroll-nagyhatalomnak számít – 250 ezren végezték már el itthon a tanfolyamot.
A módszert egyébként száz évvel ezelőtt José Silva alkotta meg.

Az agykontroll azért emelkedik ki az önsegítő módszerek sorából, mert végtelenül praktikus – olyan dolgokat ad, amiket egyből tudunk használni.

A dolog gerincét a relaxáció adja – megtanulunk elérni egy másfajta tudatállapotot, amikor az ember nem alszik, de ébren sincs, hanem valahol a kettő között.
José Silva arra jött rá, hogy ebben az ellazult tudatállapotban nagyon befolyásolható és tanulékony az agy, és ezt úgy lehet kihasználni, ha ilyenkor üzeneteket közvetítünk önmagunk számára.

Sokan hallottak valószínűleg a tudat és a tudatalatti kapcsolatáról – a tudatalatti nem egy elvont fogalom, hanem egy létező része az elmének.
Minden olyan információ, élmény, amit valaha beszereztünk, az bizony tárolódik az agyban: van, ami aktív és elő tudjuk hozni, és van, ami mélyebben van.
Nagyon sok emlék és régi berögződés jelentős hatással van az életünkre.

Az agykontroll lényege, hogy megtanulunk relaxálni, és ebben az állapotban a tudatalattira hatni, ezzel ugyanis nagyon megéri foglalkozni – ősi bölcsesség, hogy ismerd meg önmagad!

További sikeres napot!

üdv,
István